Szakmai támogatónk

Szakmai támogatónk2020-07-03T13:02:26+00:00

A Goodwill Consulting Kft. 2004 óta egy dinamikusan fejlődő társaság. Jelenleg 4 országban, közel 20 irodával és 200 munkavállalóval rendelkeznek. Ügyfeleik között megtalálhatóak vállalkozások, önkormányzatok és non-profit szervezetek az ország minden területéről. Működésük során több mint 250 milliárd forint támogatást nyertek már el klienseik részére, segítségükkel valósulhatott meg számos fejlesztés és beruházás.

A Budapest Business Journal éves pályázatírói rangsorában már 2013 óta az első helyet foglalják el, ezáltal Magyarország piacvezető pályázatírójának számítanak. Tapasztalatuk a legegyszerűbb eszközbeszerzési felhívásoktól egészen a legbonyolultabb innovációs pályázatokig kiterjed. Szakmaiságukat is bizonyítja, hogy a jelenleg futó Magyar Multi Program regisztrált tanácsadói lettek.

Pályázatíráson túl egyéb tevékenységekkel is támogatják ügyfeleiket:

  • hiteltanácsadással
  • közbeszerzési eljárások lefolytatásával
  • innováció menedzsmenttel
  • fejlesztés kommunikációval
  • különböző háttértanulmányok elkészítésével

Országos tanácsadói hálózatuknak köszönhetően az ország bármely pontján fel tudják keresni a fejleszteni vágyó vállalkozásvezetőket és polgármestereket. Ügyfélközpontúak, rugalmasak, minden esetben szervezetre szabott, komplex szolgáltatást nyújtanak.