Széchenyi Lízing GO!

By |2021-10-29T11:56:31+00:002021. október 27.|

 

2021. december 31-ig a Széchenyi Lízing GO! keretein belül is igényelhető kamattámogatott hitel!

A Széchenyi Kártya GO! termékei már nyár óta elérhetőek, nemrég jelent meg legújabb tagja, a Mikrohitel GO!, őt követi most a legújabb konstrukció, a Széchenyi Lízing GO!

 

Mi az a lízing?

Először érdemes lehet tisztázni, hogy miben tér el a lízing a „sima” hitelfelvételnél. A különbség leginkább a tulajdonjog kérdésében rejlik. Amíg például egy ház vásárlásánál a bank a tulajdonunkra ad kölcsönt, addig egy lízing ügylet során a lízingcég vásárolja meg az ingatlant (vagy akár gépjárművet, stb), a lízinget igénylő ügyfél pedig csak bérlője lesz annak. Tehát, a tulajdonjog a lízingcéget illeti meg egészen addig, amíg az adósság törlesztésre nem kerül.

 

Széchenyi Lízing GO!

A Széchenyi Lízing GO! a kkv-k újraindítását támogatja, felhasználható agrár és nem agrár célú lízingügyeletek lebonyolítására. Kis- és középvállalkozások igényelhetik az egész ország területéről, és elmondható, hogy nem szükséges egy teljes lezárt üzleti év az igényléshez!

 

A hitel felhasználható:

  • ingatlan vásárlására,
  • új vagy használt gépkocsi és motorkerékpár-, kis- és nagyhaszongépjárművek beszerzésére,
  • egyéb tárgyi eszköz (erőgép, építőgép, feldolgozó gépsor, stb.) vásárlására,
  • valamint immateriális javak beszerzésére.

Minimum 1 millió, maximum 1 milliárd Forint igényelhető. A futamidő 1 és 10 év között alakulhat. A kamat itt is nagyon kedvező, évente fix 0,5%!

Biztosíték kapcsán – amennyiben az ügylet fedezettsége nem éri el az 50%-ot, úgy magánszemély kezes bevonása kötelező.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a konstrukció, vagy a többi Széchenyi GO! termék, hitelszakértőink állnak rendelkezésére! Igényeljen ingyenes konzultációs lehetőséget egy egyszerű űrlap kitöltésével!

Cikk írója:

Böngésszen tovább cikkeinkben

Élhető települések (TOP Plusz-1.2.1-21)

  A támogatási kérelem benyújtási határideje és módja a Felhívás területi egységre vonatkozó területspecifikus mellékletében található.   Cél a települések […]

2021.11.24.
Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése (TOP Plusz-2.1.1-21)

  Megyénként eltérő benyújtási dátum lehetséges a felhívás mellékleteként megjelent területspecifikus mellékletekben foglaltak szerint. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program […]

2021.11.23.
Vállalkozások regionális munkaerő támogatása 

A támogatás mértéke a foglalkoztatót terhelő bruttó bér és tényleges átutalásra kerülő szociális hozzájárulási adó 50%-a vagy 75%-a, de megállapításkori […]

2022.09.22.

Lépjen velünk kapcsolatba

{{error_elements['nev']}}
{{error_elements['nev']}}
{{error_elements['cegnev']}}
{{error_elements['cegnev']}}
{{error_elements['contact_email']}}
{{error_elements['contact_phone']}}
{{error_elements['megjegyzes']}}
Üzenet küldése folyamatban...